Andreas Wiig - Legendární snowboardista, kterému s rušným životem pomáhá Maxulen

Všichni známe ten pocit: budík zazvoní a tělo protestuje. Andreas Wiig, bývalý profesionální snowboardista, objevil tajemství, jak si udržet energii ve svém životě – Maxulen.

Pro ty, kteří neznají celou historii, Andreas Wiig není jen obyčejný snowboardista. Má impozantní seznam úspěchů, který zahrnuje několik medailí z X Games a vítězství například nad Shaunem Whitem. Andreas vyhrál dvakrát zlato na X Games ve Slopestyle, kromě toho má také několik dalších umístění na stupních vítězů na prestižních soutěžích po celém světě.

V posledních měsících Andreas testoval Maxulen, přizpůsobený doplněk stravy pro muže, který je plný užitečných ingrediencí jako je fenykl, zinek, hořčík a vitamín B6. Proč si Andreas vybral právě Maxulen a proč byste jej měli zvážit i vy?

Hlavním důvodem je energie. Být aktivním otcem malých dětí a zároveň vést vlastní podnikání není malý úkol. Vyžaduje to energii. Andreas testuje Maxulen už nějakou dobu a cítí jasný rozdíl. Vrátila se mu energie, cítí se více svěží a připravený na práci, čas s dětmi nebo na aktivity, kterými se udržuje v kondici, jako je silový trénink, horská cyklistika a snowboardování.

Andreas nedávno založil vlastní firmu, a tak má málo prostoru na odpočinek. Vlastní byznys navíc vyžaduje neustálé soustředění, vytrvalost a schopnost zvládat stres. Aby vše zvládl, spoléhá se na Maxulen. 

 „Maxulen mi poskytuje dodatečnou podporu a pomáhá mi držet krok s každodenní prací.“  

Zinek je minerál, který je mimo jiné důležitý pro imunitní systém a pomáhá udržovat normální hladiny testosteronu. Hořčík přispívá k udržení funkce svalů a vitamín B6 snižuje únavu a nedostatek energie.

Není tedy náhodou, že si Andreas Wiig vybral spolupráci se značkou Maxulen. Našel něco, co funguje, a co mu poskytuje dodatečnou podporu potřebnou k vyvážení aktivního životního stylu, kariéry, tréninku, rodinného života a podnikání.

Vyzkoušejte i vy Maxulin a poznejte postupný rozdíl v energii a vitalitě, kterou možná postrádáte.

SLEVA 50% na první zásilku

Více zde

Složení

Semeno pískavice řeckého sena (Trigonella foenum-graecum extrakt), plnidla (uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulosa), oxid hořečnatý, protispékavé látky (oxid křemičitý, kyselina stearová, hořečnaté soli mastných kyselin), citronan zinečnatý, lešticí látka (hydroxypropylmetylcelulosa, glycerol), pyridoxin-hydrochlorid.

Maxulen® není přípravek pro růst mužského hormonu T. Tyto přípravky jsou na předpis a jejich užívání musí být konzultováno s lékařem. Maxulen je doplněk stravy, který vám pomůže lépe čelit negativním příznakům klesající hladiny mužského hormonu.